IT-løsninger der forbedrer din hverdag

 

 

 

IT Løsninger

7it skaber IT-løsninger der forbedrer hverdagen i din virksomhed!

Mange i dag anvender IT til forskellige opgaver. Men det er de færreste der er klar over hvor meget lettere IT kan gøre tingene.

Hos 7it støder vi jævnligt på virksomheder, der slet ikke udnytter de muligheder som er tilgængelig med den helt rigtige IT løsning.

 

Hos 7it er vi software specialister. Uanset om vi taler ny udvikling af software, eller tilpasning og anvendelse af standard software eller eksistereden eget udviklet software.

Programmering af software - special løsninger

Det er ikke altid at standard software klarer IT opgaven der skal løses, og så må der speciel designede programmer til. Som programmører er det klart her 7it kan gøre en helt særlig på din hverdag. Vi kan løse næsten enhver IT opgave, selvom den ikke kan klares af standard software.

 

Standard software - tilpasset

Standard software kan være den rigtige IT løsning for din virksomhed, men kræver måske nogle mindre eller større tilpasninger. Her er 7it den ideelle partner, da vores dygtige programmører kan tilpasse næsten hvad som helst.

Det er sjældent i overensstemmelse med rettighederne for standard software at rette i selve kildekoden, hvorfor tilpasninger typisk foregår igennem et af producenten udvilket API eller ved at 7it udvikler et modul der kan foretage den ønskede tilpasning. Uanset hvordan det kan/bør gøres, kan vi som regel altid finde en løsning der passer til din virksomhed.

 

7it er din partner når det kommer til IT-løsninger

Uanset om du skal have udviklet software, kan anvende standard software - tilpasset eller ikke tilpasset, er 7it den ideelle partner når du vil have IT til at forbedre hverdagen i din virksomhed.

Vi guider dig igennem IT junglen, og finder eller skaber den IT-løsning der er bedst til netop din virksomheds behov. Vi kan hjælpe dig helt fra begyndelsen af planlægnings fasen. Vi kan rågive om indkøb af licenser, og vi kan være med til at designe løsningen der gør din hverdag lettere.

Hos 7it er vi af den klare overbevisning, at IT kan være løsningen til at gøre hverdagen lettere i mange virksomheden. Og det er ikke bare en ønskedrøm. Vi har mange gange bevist at det kan lade sig gøre med de løsninger vi har skabt til både mindre og større virksomheder.

Ingen er for små eller for store, til at kunne spare endnu flere penge, minimere tidsforbrug eller optimere opgaverne - kort sagt at forbedre hverdagen ved hjælp af IT.
af Ruben Jusiong

 

 

 

 

Apps

DB-løsninger

Hjemmesider

 

 

 

Vi tager over hvor andre giver op!

Hos 7it udvikler vi selvfølgelig gerne software fra bunden, hvor vi mulighed for at være med i hele projektfasen.

Vi støder dog rigtig tit på virksomheder som er blevet ladt i stikken af programmører, 'meget dygtige' sælgere eller andre der ikke har kunne føre projektet til ende.

Det kan lyde underligt at nogle skulle blive ladt i stikken på den måde, men det er ikke desto mindre virkelighed. Hvilket der kan være mange årsager til.

For det meste er det uafklarede forventninger. Det kan være svært at prissætte og måske forstå priser på software, hvorfor kunderne ikke rigtigt kan bedømme ommatcher prisen med det som jeg tror jeg bestiller.

Vi ser dog ikke sjældent, at det også kan skyldes manglende kompetence hos IT leverandøren. Kunderne kan have svært ved at gennemskue om programmøren har de fornødne kompetencer og erfaring der skal til for at gennemføre netop deres projekt. Og mange lærer måske lidt programmering på hobbyplan, hvilket kan virker let. Og de får måske lavet en hjemmeside, nogle apps eller andre programmer, og tænker 'Det kan jeg godt finde ud af'.

Men det er altså helt anderledes, når man skal programmere professionelt, lede et projekt ordentligt og have slutproduktet til at fungere i en virksomheds hverdag. Her kræver det professioneller IT folk!

 

Hvordan kan man så være sikker på at IT leverandøren kan levere varen?

Her er det vigtigt, at se på referencer og om det er en IT virksomhed der lever af at levere profesionelle programmer og IT løsninger. Det er ligeledes vigtigt at sikre at programmøren forstår at kode i det valgte sprog. Der er stor forskel på blot at kunne lidt HTML, og så at kode professionelt med PHP, javascript, HTML og CSS, og at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvis der f.eks. er tale om en moderne hjemmeside.

Hos 7it, benytter vi udelukkende uddannede programmører og projektledere. Vores programmører kan kode i flere forskellige sprog, og samtidig arbejder vi sammen som et team af programmører og projektledere, der sikrer kunden den mest optimale løsning til lige netop det de har behov for.

Selvom vi hos 7it har en ret bred palette i værktøjskassen, kan vi selvfølgelig ikke kode i alle sprog. Vi er dog ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ved at vi ikke kan magte den.

Det vigtigste for os, er at du som kunde får et professionelt resultat som du kan fungere med i hverdagen, og som ikke har koste dig flere længer i bondegården, end du har brug for.

Kontakt 7it

 

 

 
 

7it ApS - Kirkebjerg Allé 88 - 2605 Brøndby - +4542160748 - CVR: 36945869