Team 7it

 

Hvem er 7it?

7it er et stærkt team, bestående af stærke personligheder og specialister inden for software og brugen af internettet. Vi sætter en ære i at de ting vi fremstiller og arbejder med er brugbare og af høj kvalitet. Derfor holder vi et højt teknisk niveau, hvor læsning og videreuddannelse er en integreret del af arbejdsdagen.

Nedenfor kan du læse lidt om den faste stab, hver enkelts baggrund samt virksomhedens målsætning og fokus. Derudover samarbejder vi med en del specialister og tredjeparts leverandører til f.eks. pasning af vores hardware.

 

 

 

 

Målsætning

Det er 7it’s formål at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder til at håndtere de udfordringer man står over for, når man som virksomhed skal begå sig i en IT orienteret verden. Det handler både om brugen af IT redskaber i forbindelse med markedsføring på internettet, men det handler også om rådgivning og hjælp til brug af IT i andre af virksomhedens daglige gøremål.

Vi tager ikke let på nogle opgaver. Det vigtigste for 7it er at vores kunder kan se et resultat på bundlinjen. Enten i form af en besparelse – ved f.eks. mindre udgifter til markedsføring, eller ved øget indtjening – ved f.eks. bedre udnyttelse af de muligheder der findes med informationsteknologi.

Vi mener at desto mere vores kunder får ud af vores samarbejde, jo mere sandsynligt er det at de vil benytte flere af vores produkter og services.

Vi tager derfor udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og siger ærligt hvis der er noget vi ikke mener kan betale sig, eller noget vi vil anbefale man får andre til.

7it tager over hvor andre giver op!

Enhver kan i dag kalde sig selv IT ekspert. Det er dog ikke alle der har den fornødne uddannelse og/eller erfaring. Vi støder derfor ret tit på virksomheder som er blevet ladt i stikken af deres tidligere leverandør, eller deres leverandør ganske enkelt har måttet kaste håndklædet i ringen.

IT kan i da virke let at gå til. Nærmest alle kan finde ud af deres iPad og der findes i dag skabeloner og værktøjer der gør det utroligt let at lave en hjemmeside. Af den (og andre) grund(e) er der opstået en tendens til at mange andre faggrupper kaster sig over software udvikling. Især til virksomheder, som kan være dybt afhængige af deres hjemmeside eller e-mail, er der dog en helt række ting man skal være opmærksom på i sin software udvikling. Ligeledes skal hjemmesiden ikke bare være et tomt visitkort i dag, men en aktiv del af virksomhedens andre IT systemer.

Hos 7it har vi mange års software og udviklings erfaring, der gør at vi kan gå dybere og har bedre overblik end mange der er blevet grebet af IT feberen, og har kastet sig ud i opgaver som de ikke har kunnet gabe over.

Står du i en situation der kan minde om ovenstående, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er eksperter i at redde din virksomhed ud af ilden. Vi er endnu ikke stødt på en opgave vi ikke har kunnet klare!

Initiativer og projekter vi støtter:

SparPåVandet badge

 

 

 

Kontakt 7it

 

 

 
 

7it ApS - Kirkebjerg Allé 88 - 2605 Brøndby - +4542160748 - CVR: 36945869