Specialister i udvikling af software

 

 

 

Software

7it er software specialister. Det gælder alle former for software, f.eks. software til hjemmesider, til konvertering af data, autoresponder til e-mail og/eller CRM systemer. Det kan være tilretning af eksisterende software - shapeware, eller udvikling og tilretning af f.eks. makroer eller interfaces til udveksling af data mellem systemer.

7it udvikler meget forskellig software til mange forskellige platforme. Der er mange dygtige udviklere rundt om i verden, så det sker at vi køber software fra en anden leverandør, f.eks. har vi ikke selv udviklet vores økonomisystem. Det sker dog også rigtigt tit, at vi ganske enkelt ikke kan finde det software som vi efterspørger, hvorfor vi må udvikle det helt fra bunden.

Når vi stopper en ønsket funktion i f.eks. din hjemmeside, er den med garanti ikke hugget fra nettet. Vi har skrevet den selv. Det betyder at vi ved hvordan det hele virker og kan let tilpasse funktionen til nye krav. Det betyder også at vi ikke ryger ind i rettighedsproblemer med noget af vores software.

Vi har stor erfaring med at integrere software fra forskellige platforme. Vi har udviklet interfaces mellem SAP og andre systemer. Systemer der kan samkøre forskellige databaser, og en hel del rapporteringssystemer der henter data fra mange forskellige platforme og fra mange forskellige systemer og databaser.
af Tonny Lippert

 

 

 

 

Apps

DB-løsninger

Hjemmesider

 

 

 

 

Man kan sige at 7it får brikkerne til at passe sammen, gør du?Hvor god er du? Brug et par minutter på vores lille tetris teeser, der viser lidt om hvad der kan lade sig gøre på en hjemmeside...

Din browser supporterer ikke HTML5 Canvas.

(Flyt: pile  Drop: space  Roter: pil-op el.: z,x)

 

 

Vi tager over hvor andre giver op!

Hos 7it udvikler vi selvfølgelig gerne software fra bunden, hvor vi mulighed for at være med i hele projektfasen.

Vi støder dog rigtig tit på virksomheder som er blevet ladt i stikken af programmører, 'meget dygtige' sælgere eller andre der ikke har kunne føre projektet til ende.

Det kan lyde underligt at nogle skulle blive ladt i stikken på den måde, men det er ikke desto mindre virkelighed. Hvilket der kan være mange årsager til.

For det meste er det uafklarede forventninger. Det kan være svært at prissætte og måske forstå priser på software, hvorfor kunderne ikke rigtigt kan bedømme ommatcher prisen med det som jeg tror jeg bestiller.

Vi ser dog ikke sjældent, at det også kan skyldes manglende kompetence hos IT leverandøren. Kunderne kan have svært ved at gennemskue om programmøren har de fornødne kompetencer og erfaring der skal til for at gennemføre netop deres projekt. Og mange lærer måske lidt programmering på hobbyplan, hvilket kan virker let. Og de får måske lavet en hjemmeside, nogle apps eller andre programmer, og tænker 'Det kan jeg godt finde ud af'.

Men det er altså helt anderledes, når man skal programmere professionelt, lede et projekt ordentligt og have slutproduktet til at fungere i en virksomheds hverdag. Her kræver det professionelle IT folk!

 

Hvordan kan man så være sikker på at IT leverandøren kan levere varen?

Her er det vigtigt, at se på referencer og om det er en IT virksomhed der lever af at levere profesionelle programmer og IT løsninger. Det er ligeledes vigtigt at sikre at programmøren forstår at kode i det valgte sprog. Der er stor forskel på blot at kunne lidt HTML, og så at kode professionelt med PHP, javascript, HTML og CSS, og at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvis der f.eks. er tale om en moderne hjemmeside.

Hos 7it, benytter vi udelukkende uddannede programmører og projektledere. Vores programmører kan kode i flere forskellige sprog, og samtidig arbejder vi sammen som et team af programmører og projektledere, der sikrer kunden den mest optimale løsning til lige netop det de har behov for.

Selvom vi hos 7it har en ret bred palette i værktøjskassen, kan vi selvfølgelig ikke kode i alle sprog. Vi er dog ikke bange for at sige nej til en opgave, hvis vi ved at vi ikke kan magte den.

Det vigtigste for os, er at du som kunde får et professionelt resultat som du kan fungere med i hverdagen, og som ikke har koste dig flere længer i bondegården, end du har brug for.

 

 

 

Kontakt 7it

 

 

 
 

7it ApS - Kirkebjerg Allé 88 - 2605 Brøndby - +4542160748 - CVR: 36945869