Synlig på nettet - SEO - Søgemaskineoptimering

 

 

 

SEO - Søgemaskineoptimering - Synlig på nettet

Hvordan sikrer du synlighed på nettet?

Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO har efterhånden udviklet sig til en selvstændig industri. Og som med meget andet inden for IT branchen bliver man som IT professionel nødt til at vælge hvilke spor man vil gå ud af.

Hos 7it har vi arbejdet og arbejder stadig en hel del med SEO, hvilket har givet os en betydelig erfaringsbase også på dette IT område. Vi har dog valgt ikke længere at tilbyde SEO som et selvstændigt produkt. Hvorfor?

Med en aftale hos 7it om at blive synlig på nettet, har du langt større mulighed for at få resultater ved en kombination, eller palette af produkter. Vi har igennem flere år udviklet metoder og opbygget ekspertise i søgemaskineoptimering og hjemmesideopbygning, der sikrer synlighed. Men det stopper ikke her. Skal man være 'ægte' synlig på nettet, skal SEO kombineres med f.eks. Adwords, intens tilstedeværelse på de sociale medier, statistiske analyser, andre markedsføringsformer og ikke mindst engagement, interesse og stædighed.

Der er efterhånden mange der arbejder med søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, men kun få med flere års succes bag sig, men rigtig mange der blot skovler penge ind uden at levere varen. Mange tidligere telefonbøger, markedsføringsvirksomheder eller lignende har kastet sig over SEO.
Vær især på vagt over for dem der påstår at de med SEO alene, kan få dig i top position. Der er blot tale om en pengemaskine, som du ikke vil vinde!

Hos 7it har vi en teknisk baggrund, hvorfor vi angriber SEO fra en noget anderledes vinkel end de fleste andre, der arbejder med søgemaskineoptimering ud fra en marketing vinkel.

Søgemaskineoptimering har i høj grad med markedsføring at gøre, men samtidig handler det at blive synlig på nettet i høj grad også om teknik og løbende engagement, både fra IT partnere og fra kunden. Især den del af SEO der handler om at tale med robotterne, skiller vi os ud hos 7it, idet vi er så gode til at tale med robotterne, at man nærmest kan kalde os robothviskere.

Robothvisker, det lyder måske en smule som om vi er lidt høje i hatten, men da vores koncept omkring synlig på nettet især handler om ærlighed, må vi også være ærlige over for os selv, hvad det egentlig er vi arbejder med i forbindelse med søgemaskineoptimering.

Mulighederne er RIGTIGT MANGE, og selvom der er mange ligheder på tværs af brancher, så er der også meget der er branche specifikt. Du er velkommen til en uforpligtende snak om mulighederne for netop din virksomhed.

Markedsføring på Internettet

Hos 7it laver vi ikke deciderede aftaler om SEO, vi er din IT partner, også når det drejer sig om markedsføring på Internettet. Vi laver alt lige fra den basale hjemmeside til optimering i de gængse søgemaskiner (SEO) som Google, BING eller andre. Men vi kombinerer arbejdet med annoncer som Adwords, med synlighed i de sociale medier og arbejde med analyse af dine kunders færden på blandt anden din hjemmeside.

Da det er de færreste af os der har ubegrænsede midler, arbejder vi hos 7it en hel del med analyser. Ved at have større viden om dine kunders købsmønster, kan du bedre målrette din indsats, så du kan bruge dine midler bedst muligt.

Ønsker du blot en hjemmeside på Internettet der kan give dine kunder informationer om jeres ydelser eller produkter, ønsker du at fremtidige kunder kan finde din virksomhed når de f.eks. søger på Google, ønsker du at være der hvor dine kunder er, eller vil du udvide til et nyt kundesegment?

Online markedsføring handler grundlæggende set om at blive set på Internettet af potentielle eller eksisterende kunder. Uden effektiv søgemaskineoptimering risikerer man at tabe kampen om online kunderne. Det er derfor vigtigt at man lægger en strategi for hvordan man vil præsentere sin virksomhed på nettet. Men det handler i høj grad også om hvordan du hjælper din kunde videre på din hjemmeside.

Det er jo ikke sjovt at få i tusindevis af besøgende på ens hjemmeside, hvis ikke flest mulige af dem, fatter interesse for ens virksomhed og det man har at tilbyde.

For at være synlig på nettet, kan du se din hjemmeside som dit udstillingsvindue. Men en hjemmeside er meget mere end et udstillingsvindue. Det er også dit katalog eller brochure, din reception, dit salgslokale, dit mødelokale, din butik. Det er her du byder din kunde velkommen, får dem til at føle sig hjemme og giver dem lyst til at handle med dig.

Med den rette partner kan optimering mod søgemaskiner sammen med den rette hjemmeside, det rette engagement og en kombination af de forskellige muligheder der passer til din virksomhed, vise sig at være den bedste markedsførings investering din virksomhed kan foretage. Det vigtigste her, er at investeringen tjener sig selv hjem - gerne mange gange!

7it har allerede hjulpet mange til at blive synlige på nettet med professionel SEO samt analyse og rådgivning omkring hjemmeside (SEM). Skal vi også hjælpe dig?

Så udfyld vores kontaktformular, eller ring til os på 42160748.

 

 

 

Kontakt 7it

 

 

 
 

7it ApS - Kirkebjerg Allé 88 - 2605 Brøndby - +4542160748 - CVR: 36945869