Webmaster 7it

 

 

 

Webmaster eller Web Administrator?

7it Web Administration og 7it Webmaster abonnement er samlede pakkeløsninger, hvor 7it tager sig af de almindeligt forekomne web relaterede opgaver, på en sådan måde at du ikke skal håndtere eller bekymre dig om teknik eller hvordan de forskellige elementer spiller sammen. 7it tager sig således af samtlige administrative og daglige tekniske opgaver i forbindelse med drift af hjemmeside, e-mail og databaser tilhørende et af dig valgt domæne. Der er lidt forskel på Webadministrator og Webmaster

 

Web Administrator

Web Administrator er den lille pakke, hvor vi sørger for det basale omkring din hjemmeside. Du leverer selv alt indhold, og vi stiller ikke spørgsmål til design eller funktionalitet.

En webadministrator aftale er for virksomheden der ønsker et enkelt visikort på nettet, som kan hjælpe kunderne til at finde de mest basale informationer om virksomheden.

Webmaster

Webmaster er den større og mere fleksible pakke, hvor alt i bund og grund er muligt, og hvor du ikke behøver at spekulere på nogle former for teknik omkring din hjemmeside. 7it vil løbende foreslå forskellige ændringer med det formål at gøre din side mere attraktiv for dine kunder, samt jævnligt gennemgå hvad statistikken viser omkring de besøgende på siden.

Webmaster aftalen er for virksomheden der vil lidt mere med nettet. Hjemmesiden skal ikke blot være et udvidet visitkort, men nærmere et udstillingsvindue, der ud over at fremstå præsentabelt, også skal lede kunderne til kontakt.

 

 

Shop Administrator

Shop Administrator er en skræddersyet løsning til administration af webshops. Kontakt 7it og hør mere. Shop administrator er selvfølgelig hvis du vil sælge på nettet. Der er mange forskellige løsningsmodeller, med eller uden betalingsmulighed, sikret kundeområde osv. En Shop Administrator er derfor meget skræddersyet den enkelte virksomhed.

 

SEO venlig administration

For alle administrationstyper gælder, at siderne gøres SEO venlige, og samtlige sider bliver en del af et attraktivt netværk der er med til at gøre dem mere attraktive i søgerobotternes 'øjne'. Dette skal ikke forveksles med søgemaskineoptimering, der har til formål at promovere siden på specifikke søgeord / søgefraser.

At en hjemmeside er søgevenlig, gør dog at síden som minimum kan findes ved søgninger på virksomhedens navn..

 

 

 

Kontakt 7it

 

 

 
 

7it ApS - Kirkebjerg Allé 88 - 2605 Brøndby - +4542160748 - CVR: 36945869